Nyt tag

Nyt tag Aarhus og Skanderborg

Et nyt tag er mere end bare en praktisk beslutning om, hvad der skal dække toppen af dit hus. En ny tagbeklædning er også en æstetisk beslutning, der kan have stor indvirkning på boligens samlede udtryk.

Hos Brødsgaard Tømrer- og Snedkerfirma forstår vi, at valget af det rigtige tag også spiller en rolle i forhold til boligøkonomi og udtrykket af bygningen.

Vælg de rigtige løsninger

Vi har mange års erfaring med at lægge nyt tag i Aarhus, Silkeborg og omegn, og vi bruger gerne vores ekspertise til at finde den rette løsning til dig.

Når den rigtige løsning skal findes, tager vi både hensyn til dine ønsker og behov samt det praktiske og økonomiske aspekt. På den måde finder vi sammen frem til den løsning, der både giver dig et tag, der er funktionelt, æstetisk og værdifuldt i mange år frem.

Et nyt tag behøver ikke være et valg mellem økonomi, æstetik eller miljø – det er muligt at skabe et godt kompromis. 

Nyt tag – eller blot en tagrenovering

Et tag er ofte designet til at kunne holde i mange år. Derfor er det ikke sikkert, at din bolig nødvendigvis trænger til et nyt tag, men blot en tagrenovering.

Vi udfører ofte renoveringer af tag i Aarhus, Skanderborg og omegn, hvilket sparer vores kunder for mange penge sammenlignet med, hvad et nyt tag ville koste.

Vil du have et tagtjek, inden du beslutter dig, så kontakt os endelig. Vi kommer og besigtiger dit tag i Aarhus, Silkeborg og det omkringliggende område.

En uforpligtende samtale

Går du med drømme om et nyt tag eller en tagrenovering, så kontakt os endelig for en uforpligtende samtale, hvor vi blandt andet kan forventningsafstemme både pris og arbejde. 

Brødsgaard Tømrer- og Snedkerfirma garanterer altid en høj kvalitet, en fornuftig pris og et solidt håndværk, uanset om opgaven er stor eller lille.

Kontakt os

[forminator_form id=”206″]